aanmelden1
meld je aan

Je motivatie

Wil je mee met de Healthy Week van 7 t/m 14 september 2020?
Dan kun je je nu aanmelden.

Ik maak een selectie aan de hand van de ingezonden motivaties, zodat we met een fijne samenstelling de Healthy Week gaan beleven. Probeer zo kort en bondig mogelijk de onderstaande vragen te beantwoorden. Maak er alsjeblieft geen heel boekwerk van anders is er voor mij geen doorkomen aan. Neem er de tijd voor zodat je vooral zelf ook bewust wordt waarom je graag mee zou willen.

Heb je vragen of twijfels? Stuur mij dan een mail met je telefoonnummer zodat we even met elkaar kunnen bellen zodat je kunt kijken of deze reis iets voor jou is.

Stuur je motivatie naar info@healthyweekbali.nl. Stuur alleen je aanmelding en motivatie in wanneer je definitief hebt besloten mee te willen. Ik zal je een ontvangstbevestiging van je aanmelding/motivatie sturen. Zodra ik de groep samengesteld heb, laat ik je dat direct weten. Dan kun je de aanbetaling doen en je vlucht/reis gaan plannen. Vergeet vooral ook niet je telefoonnummer te vermelden zodat ik je bij eventuele vragen kan bereiken.

Wil je graag de healthy week beleven maar ben je de komende editie verhinderd? Stuur dan toch het motivatieformulier in en geef aan dat je interesse hebt in nieuwe data. Dan breng ik je als eerste op de hoogte zodra ik weet wanneer de nieuwe healthy week gaat plaatsvinden.

sfeerimpressie