ervaringen

Een greep uit de reacties van de deelnemers

Dagelijks hebben we gelachen. Er stroomde tranen, van geluk maar ook van verdriet wat ik eindelijk een plek heb kunnen geven door de inzichten die ik kreeg.

Het was voor mij best spannend om man en kind alleen te laten. Ik ben dankbaar dat ik deze reis mocht maken want het heeft mijn manier van denken veranderd.

Dit was voor mij life changing. Ik heb een deel van mijn oude ik achter kunnen laten en heb in mijn persoonlijke leefstijlplan stappen opgeschreven om weer meer mijzelf te worden.

Mathijs heeft de perfecte plek uitgezocht om zo’n week te beleven. Hier op Bali heb je alle tijd en ruimte om met jezelf bezig te zijn. Ik ben blij dat ik de reis heb gemaakt.

Dagelijks stond een ander thema centraal waarover we met de groep hebben gesproken tijdens de coachingsessies. Ik heb veel notities gemaakt en inzichten gekregen.

Iedere ochtend bracht Mathijs met een glimlach het ontbijt. Je proeft en ziet dat hij het leuk vindt om te doen. De ontbijtjes waren heel gevarieerd, lekker en kleurrijk.

Hij stelde een stiltewandeling voor door de rijstvelden. Dit klonk eerst ongemakkelijk maar het was prachtig, ik beleefde alles zo intens. Dit gaf mij het inzicht: in de stilte hoor je alles.

Mathijs nam ons vroeg mee naar de lokale markt. Wat een verse bijzondere producten in alle geuren en kleuren. Ik denk dat ik in Nederland toch ook weer vaker naar de markt ga.

Wat een heldere inzichten geeft Mathijs als het gaat om keuzes maken. Ik heb geleerd om patronen te doorbreken. De angst om anderen teleur te stellen heb ik losgelaten.

De yoga sessie was een mooi cadeau. Ik had nog nooit aan yoga gedaan en vond het best spannend. Maar wat heb ik ervan genoten, ik wil dit in Nederland ook gaan doen.

Ik had mij opgegeven omdat ik meer plezier in koken wilde krijgen. Uiteindelijk werd het zoveel meer, dit is echt een transformatiereis, een verandering van mindset en leefstijl.

De kooksessies met de groep waren heel ongedwongen, leerzaam en gezellig. Ik heb veel nieuwe technieken geleerd en mijn gerechten smaken nu veel beter. Wat een lekkernijen.

Ubud is fantastisch om een week aan jezelf te werken. Mathijs heeft een geheel verzorgd programma samengesteld waardoor je echt tot jezelf komt en mooie stappen zet.

Ik volg al een tijdje de adviezen van Mathijs op en ben daardoor meer dan 20 kilo afgevallen. De week op Bali voelde als een kans die ik niet wilde laten schieten.

Wat een ontvangst en wat een warm welkom door Mathijs en Niels. Ze hebben mijn verwachtingen overtroffen en een onvergetelijke week bezorgt die mij nog lang zal bijblijven.

Mathijs is meer dan een healthy chef, hij stelt goede vragen die soms confronterend zijn. Hoe goed ben ik voor mijzelf? Ik kwam erachter dat ik meer voor mezelf mag gaan kiezen.

sfeerimpressie

Zou je graag mee willen?