Je bent welkom

Nieuwe datum
nog onbekend

Deze healthy week op Bali kan je leven veranderen. Een week lang staat jouw leven en leefstijl centraal. Ik neem je graag mee naar deze unieke droomplek op Bali. Het is mijn favoriete plaats waar je écht even tot jezelf kunt komen. Ik kom al jaren in dit mooie plaatsje, Ubud het culturele hart van Bali. Nu krijg je de kans om hier een week lang met mij als je coach te verblijven. Het is hier waanzinnig mooi, de energie is uniek en in deze atmosfeer gaan we aan de slag met jouw mindset en persoonlijke leefstijl.Dagelijks gaan we samen tijdens een kookworkshop een gezond gerecht koken. Maar ook geef ik verschillende coaching sessies met uiteenlopende thema’s. Natuurlijk heb je ook voldoende tijd voor jezelf om te genieten van de omgeving, cultuur, restaurantjes, wellness, tempels, rijstvelden en winkels in Ubud.

Groet, Mathijs Vrieze


p.s. Het zijn vreemde en onzekere tijden door het Coronavirus. Ik hoop de Healthy Week in 2021 te kunnen organiseren, maar er is nog geen zicht op wanneer het eiland weer veilig toegankelijk is voor toeristen. Wil je mee? Neem dan contact met mij op, dan laat ik je weten zodra er duidelijkheid is.

Icon

Algemene informatie

Wat kun je van deze bijzondere reis verwachten? Tijdens deze week maak je echt tijd voor jezelf. Je eigen geluk en je eigen gezondheid. Jij staat in het middelpunt van je eigen Healthy Week.
-> Lees verder
Icon

Kleine groep

Ik vind het belangrijk dat de volledige groepen veilige energie ervaart. Er is slechts plek voor +-10 deelnemers tijdens de healthy week. We doen bewust een kleine groep zodat er voldoende persoonlijke aandacht is voor iedereen.
-> Lees verder
Icon

Het resort

We verblijven middenin de rijstvelden op loopafstand van het gezellige centrum van Ubud. Het kleinschalige resort is heel sfeervol en een prachtig decor voor deze unieke week. Er staan in totaal 5 Indonesische huizen die voor onze groep gereserveerd zijn.
-> Lees verder
sfeerimpressie

Benieuwd naar het programma?