Welkom

Je verblijf

Trinity Gardens is een paradijselijk mooi kleinschalig resort. De schilderachtige traditionele huizen zijn gelegen in een prachtige tuin vol palmbomen en bougainville. De huisjes zijn sfeervol gedecoreerd door een styliste met smaak en gevoel. Bereikbaar via het wandelpad vanaf de hoofdstraat (Jl Raya Ubud). Een geweldige wandeling van 10 minuten door de rijstvelden zonder autoverkeer. Langs het wandelpad op loopafstand zitten verschillende restaurantjes, winkeltjes en massagesalons.

Er zijn ventilatoren in elke kamer en er is geen airconditioning. Het zijn open-stijl huizen. Elk huis heeft een badkamer, keuken en koelkast. Het verfrissende zwembad met de omliggende kleurrijke tuin is het hart van deze unieke plek.

Je kunt je voorkeur aangeven op basis van de sfeer van de huisjes, je budget of de mate van privacy.

De huizen

The Barn

Deze kleine lichte kamer met een veranda in de boomtoppen van de jungle is een rustige magische ruimte. Veel creatievelingen van over de hele wereld hebben hier boeken geschreven, sieraden ontworpen en allerlei kunst gemaakt.

Dit huisje is perfect als je alleen bent en privacy wenst. Op zoek naar inspiratie, prachtige zonsondergangen over de rijstvelden. Je kunt rekenen op een wilde symfonie uit de jungle en het geluid van het druppelende water in de kreek. De Barn heeft een veranda met een adembenemend uitzicht en een eigen badkamer op de boomtoppen. Je deelt een openlucht jungle leefkeuken onder het huisje met de gasten die in de Gladak verblijven.

Geschikt voor 1 persoon.
Prijs: klik hier
The Barn beschikt over 1 slaapkamer
met 1 bed van 140 cm breed.

De huizen

The Den

Dit huis is prachtig en supergezellig. De details van het interieur zijn rustgevend voor de ziel. Het is gezellig en briljant ingericht. Het is ruim en verscholen in de natuur tussen rijstvelden en de tuinen. Het heeft een leefkeuken die uitnodigt voor lange middagen en avonden.

The Den heeft een geweldige ruime lounge, een volledig uitgeruste open keuken, een grote badkamer, een slaapkamer en een slaapzolder. Beide bedden zijn 140 cm.

Geschikt voor 2 (individuele) personen.
Prijs: klik hier
The Den beschikt over 2 slaapkamers
met beide 1 bed van 140 cm breed.

De huizen

The Gladak

Dit kleine huis geeft het gevoel volledig op te gaan in de jungle. Het is als een boomhut die van nature het gevoel geeft omarmd te worden door zijn omgeving. De veranda buiten hangt letterlijk over de druppelende kreek en in de bomen en bloemen. Veel creatieve mensen zijn hier gebleven om yoga te doen of te schilderen.

Als je alleen bent, of een paar (partners of goede vrienden) en op zoek bent naar onderdompeling in de natuur, dan is dit je plek. Er is ruimte om te ontspannen. Je zal meegenomen worden door de wonderen van de levende jungle in de buurt. De Gladak heeft een magisch terras dat letterlijk in de jungle hangt. Het heeft een eigen buitenbadkamer en je deelt een open leefkeuken met de gasten die in de Barn verblijven. Het bed is 150 cm.

Geschikt voor 1 persoon, of 1 koppel.
Prijs: klik hier
The Gladak beschikt over 1 slaapkamer
met 1 bed van 150 cm breed.

De huizen

The Tower

Dit huis ligt verscholen in de jungle. In het midden van een orkest van natuurlijke magie dat de hele ervaring om hier te verblijven omarmt. Het huis is super creatief gemaakt, elk detail is als een kunstwerk. Het gevoel ervan is bijna onmogelijk te beschrijven zowel de locatie als het interieur is uniek. Het is ruim en verscholen in de natuur tussen uitzicht over rijstvelden, de tuinen en de jungle.

De Tower heeft een mooie lounge die zich uitstrekt in de jungle, een volledig uitgeruste keuken en een super badkamer. Er is een slaapkamer op de begane grond, een slaapzolder en een in de toren. Alle bedden zijn 140 cm.

Geschikt voor 3 (individuele) personen.
Prijs: klik hier
The Tower beschikt over 3 slaapkamers
met alle 1 bed van 140 cm breed.

De huizen

The Temple

Dit huis is een stralende ster die oprijst als een soort kerk in het midden van de rijstvelden. Het is creatief, charmant, sereen en perfect. Het uitzicht over de rijstvelden is stralend, vanaf alle drie de verdiepingen van het huis.

De tempel heeft een geweldige lounge met volledig uitgeruste open keuken, een kleine badkamer. Op de eerste en tweede verdieping zijn slaapkamers met bedden van 160 cm breed. Met een eigen bureau met uitzicht over de rijstvelden. Het heeft ook een (extra) woonkamer die een traditioneel joglo-ontwerp heeft; verbazingwekkend!

Geschikt voor 2 (individuele) personen,
of 2 koppels (of een combinatie van).

Prijs: klik hier
The Temple beschikt over 2 slaapkamers
met beide een 1 bed van 160 cm breed.