Mathijs' healthy week bali

Het resort

We verblijven middenin de rijstvelden op loopafstand van het gezellige centrum van Ubud. Het kleinschalige resort is heel sfeervol en een prachtig decor voor deze unieke week. Er staan in totaal 5 sfeervolle Indonesische huizen die allemaal voor onze groep gereserveerd zijn.

Ik verblijf (samen met mijn partner Niels) ook op het resort in de grote villa waar ook de kookworkshops en coaching sessies plaatsvinden. Er is een mooi zwembad bij, gelegen in de prachtige tuin.

De huisjes zijn heel mooi ingericht. Het is een mooie natuurlijke omgeving tussen de palmbomen en rijstvelden en er is geen airco. De huisjes zijn open-style, dus je leeft echt in de natuur en geniet van een natuurlijk briesje. Ieder bed heeft een klamboe.

Iedere dag zal ik een leerzame maar vooral ook gezellige kookworkshop organiseren. De ene dag voor de lunch en de andere dag voor het avondeten. Ik zal je natuurlijk vele kooktechnieken bijbrengen en je gaat veel leren omdat we veel tijd met elkaar doorbrengen. Nadat we samen een heerlijk recept hebben gekookt, gaan we het gezamenlijk gezellig opeten.

Ook zal ik coaching sessies en bijzondere activiteiten organiseren gedurende de week. De meeste hiervan vinden plaats op het resort waar we verblijven. Transport naar en van de activiteiten is inclusief.

Benieuwd naar het programma?